Vi har faset ut programvareoppdateringsfunksjonen fra Avast Business Antivirus-produktene fordi det kommer i konflikt med Patch Management-tjenesten. Ja, vi anbefaler at du endrer Windows Update-innstillingene på enhetene dine i Windows Update og/eller gruppepolicyen, slik at Patch Management kan levere oppdateringene. Sikre data, enheter og apper med nestegenerasjons antivirus, oppdateringsadministrasjon og sikkerhetskopiering i skyen. Det er ikke en ideell løsning, men det skal fungere i alle fall på testversjoner. Spørsmålet er om det vil fortsette å fungere i tiden fremover. Det finnes imidlertid en løsning, gravd frem av nettstedet Zdnet.

  • Synes du pc-en din bruker lang tid på å starte opp?
  • Klikk på «Advanced»-lenken når du har installert verktøyet, og klikk videre på OK.
  • Når to sportskommentatorer analyserer alt du foretar deg, blir livet komplett.På date Kort dramaserie om morsomme, pinlige, uforglemmelige og iblant uforklarlige hendelser på date.

Vi tilbyr deg de nyeste kartene og programvareoppdateringene samt muligheten til å fornye tjenestene dine via MyDrive Connect. Vi anbefaler at du kobler til enheten med jevne mellomrom for å sikre den best mulige kjøreopplevelsen. Vi har flere oppdateringer og feilrettinger tilgjengelig hver uke.

Videre hender det at de nyeste driverne noen ganger legger til nye funksjoner til maskinvaren din, blant annet prosessoren, tastaturet, musen, grafikkortet, harddisken osv. Før denne oppdateringen kunne man besøke Enhetsbehandling , få en oversikt over de ulike enhetene og ekspansjonskortene i PC-en og bruke en funksjon som automatisk søkte etter drivere. Brukte man denne funksjonen koplet maskinen seg opp til Microsofts servere, gjorde et søk etter en oppdatert driver og installerte driveren, om en ny versjon eksisterte. Hvis det er nødvendig for deg å oppdatere Intel HD Graphics grafikkort, så vel som NVIDIA GeForce drivers, kan du høyreklikke på dem og også velge «Oppdater enhetsdrivere» for å oppdatere driverprogrammene.

Telenor Frykter Nye Dataangrep

Hvis du tror du er klar til å prøve å gjøre ting selv, bør du bruke fremgangsmåten nedenfor. 1) Gå til Enhetsbehandling i Windows og sjekk hva du har av maskinvare 2) Sjekk hvilken driverversjon hver enkelt maskinvare har installert for øyeblikket 3) Sjekk om det finnes en nyere versjon av driveren.

Hvordan Sjekker Jeg Ledig Lagringsplass På Min Pc?

Philips gir bootres ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der. I søkefeltet skriver du inn produktets modellnummer. Du kan også søke etter produktet ved hjelp av kategorisøk.

Norsk humorserie.Heia Fotball – animert De beste historiene fra Heia Fotball – i animert form. Heia Fotball er en ukentlig podkast fra NRK P3.